Het wrappen van een tegelachterwand is natuurlijk een optie; echter blijft de tegelstructuur hier doorgaans mee behouden.

Wilt u een strakke, moderne achterwand, die volledig bij uw interieur past? Dan zijn onze beton achterwanden wellicht iets voor u!

Het materiaal dat we hiervoor gebruiken houdt het midden tussen plaatmateriaal en folie, is flexibel en voorzien van een echte betonlaag. Deze platen worden over de bestaande tegels/wand aangebracht. Na montage wordt het beton door ons geimpregneerd, zodat de wand water resistent is en ook om en rond een kookplaat/wasgedeelte volledig beschermd is. Ook voor al uw andere wanden in huis is dit materiaal te gebruiken, voor een stoer en industrieel resultaat! Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Decoratief plaatmateriaal

Op het gebied van decoratief plaatmateriaal voor in uw keuken (en andere ruimtes/oppervlaktes in huis) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen honderden verschillende plaatmaterialen leveren en voor u plaatsen. Van dessins in leer, steenfineer, staal, metaallook, grunge, industrial, floral…er is voor elk wat wils om uw wand(en) volledig te personaliseren.