Het renoveren, vernieuwen of opknappen van uw keuken is vaak een tijdrovende en kostbare onderneming. Hierdoor ligt de drempel om aan dergelijke klussen te beginnen vaak erg hoog. Dat is zonde, vooral omdat de keuken een belangrijke ruimte is in het huis.

 

Folie

We zijn al jaren gespecialiseerd in het bedenken, realiseren en plaatsen van allerhande interieur toepassingen van folie en zijn bij uitstek gespecialiseerd in het wrappen van keukens. Wij vernieuwen uw keuken door kwalitatief zeer hoogwaardige folie aan te brengen op alle oppervlaktes die aangepakt moeten worden. Het kan hierbij gaan om kastdeuren- en fronten, maar natuurlijk ook om de binnen- en zijkanten van uw keukenkastjes, plinten, sierlijsten en stootranden. Zo wrappen wij uw complete keuken en heeft u binnen afzienbare tijd een compleet nieuwe look & feel!

Maatwerk

Omdat iedere keuken uniek is leveren wij uitsluitend maatwerk dat precies aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Heeft u vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.